top of page

AUDIO

Goed geluid is bij ons de basis. Altijd. Het zijn onze roots en waar alles mee begon.
We doen de audionabewerking voor veel televisieprogramma's. De voice-over wordt ingesproken en alles wordt ineens verstaanbaar. Ook radiocommercials zijn een specialiteit. Luister maar bij onze vrienden van Soundcloud.​

En we zijn gespecialiseerd in audiorestauratie.

VIDEO

Bij mooi geluid hoort natuurlijk fantastisch beeld. Corporate video's maken we in alle soorten en maten. Maar altijd creatief, opvallend en anders dan anders. Ook afwijkende beeldverhoudingen zijn geen probleem. Widescreen content voor evenementen is our daily job. Verder motion graphics design, mooie 3D-animaties, etc. Aansprekende voorbeelden bij onze vrienden van vimeo.  TV-commercials staan hier. ​We maken ook graag een portfolio op maat.


 

...EN ZO

We verzorgen o.a. de opname en montage van voice-prompts. U weet wel, die teksten die je via de telefoon hoort. Bijvoorbeeld voor T-mobile. Maar ook voor Nuance. De bekende stemmen in je auto van de routeplanner. 

De produktie van MXF uitzendkopie-en voor omroepem zijn ook geen probleem. Inclusief R128-audiomix uiteraard. Surround-mixen voor DVD zijn ook mogelijk. 

Kortom: het hele setje.  

Informatie, cappuccino, Spaatje blauw? Let's Talk.​

F&P Media is een toonaangevend en beeldbepalend mediabedrijf. Vanuit onze kleurrijke en huiselijke studio's in Hilversum produceren we mooie en creatieve produkties voor het liefst leuke mensen.  
Onze specialiteiten zijn audionabewerking, corporate video's, motion graphic design, voice-prompts, 3D-animaties en de produktie van radio- en TV commercials. En lekkere cappuccino natuurlijk.

Wat?

TESTIMONIALS

"Ik heb een enorme hekel aan testimonials. Ik zeg niks. Nooit. Opzoute!"

Arie de Beuker - CEO ADB Group

bottom of page